Jubileum-DAF voor 100-jarige Gebr. Vos Wegtransportonderneming

Gebr. Vos Wegtransportonderneming viert dit jaar haar 100-jarig bestaan en markeerde deze mijlpaal met een splinternieuwe jubileum-truck: een hypermoderne DAF XG+ 480 trekker. Deze indrukwekkende truck is speciaal besteld voor het jubileum en vormt samen met de oplegger, voorzien van jubileumreclame, een echte eyecatcher op de weg.

Klaas Hobo van Truckland de sleutels overhandigd aan Aart Vos, Anton Vos en Roelof Oomen

Feestelijke Overdracht

De overhandiging vond plaats in Zaltbommel, waar Klaas Hobo van Truckland de sleutels overhandigde aan Aart Vos, Anton Vos en Roelof Oomen. Gebr. Vos Wegtransportonderneming heeft inmiddels 23 DAF-trucks in haar vloot en het jubilee werd feestelijk gevierd met vrienden, familie en medewerkers.

Rijke Geschiedenis

Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis. Met paard en wagen werd er melk aan de boterfabriek in Kerkwijk bezorgd. Al snel breidde het aanbod zich uit en in 1924 werd er een bodedienst opgericht, die zich richtte op het vervoer van melk, voeders, fruit en vee. Paard en wagen werden vervangen door vrachtwagens, wat het begin markeerde van de moderne transportdienst die we vandaag de dag kennen.

Met de nieuwe jubileum-truck vieren ze niet alleen hun lange geschiedenis, maar ook de toekomstgerichte visie.

Van harte gefeliciteerd met dit bijzondere jubileum!

Oplegger Vos Transport 100 jaar verlicht
100 jaar Vos transport DAF XG

Trucks

Lees ook deze voorgestelde artikelen

No related articles found.

To Top