Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

 

Beoordeel

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

 

Beoordeel

Bestelauto’s en bestelwagens

Het kopen van een nieuwe bestelauto gaat niet over één dag ijs. U wilt een gedegen en doordachte beslissing nemen met het oog op de toekomst. Truckland adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze. Hoe? Door grondig te inventariseren waar uw wensen en behoeften liggen op het gebied van:

 • Uw bedrijf: Wat verkoopt u of welke dienst levert u? Waar rijdt u? Wat moet er in de bestelbus passen? Gereedschap, personen, pakketten?

 • Beheer: Wilt u de bedrijfswagen leasen of kopen?  Wat is het brandstofverbruik?

 • Nazorg: Welke mate van service en onderhoud wenst u? Denk aan vervangend vervoer, onderhoudscontracten, 24 uurs service, fleet management etc.

Al uw wensen bij elkaar opgeteld levert u een deskundig advies op welke bestelauto past bij uw situatie.

Vind uw nieuwe bestelwagen bij Truckland

Of u nu op zoek bent naar een bestelauto in het lichte op zwaardere segment, Truckland dekt het hele segment, inclusief 100% elektrsiche bestelwagens. Als Fiat Professional Dealer kunt u bij ons terecht voor Fiat bestelauto's. Daarnaast hebben we tevens Iveco bestelwagens, elektrische bestlelwangens van Maxus en bieden wij Volkswagen Service. Ook voor gebruikte bedrijfswagens bent u bij Truckland aan het juiste adres. In onze vestigingen hebben we regelmatig diverse gebruikte Fiat bestelauto's op voorraad. 

Dienstenpakket

Truckland levert een compleet dienstenpakket met betrekking tot bestelwagens. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld service & onderhoud, onderdelen, schadeherstel en 24 uurs service. Lees meer over het full-service dienstenpakket voor bedrijfswagens waarmee Truckland een bijdrage levert aan het rendement van uw onderneming. Kenmerkend aan de diensten van Truckland zijn onder ander:
 • Expert in bedrijfswagens
 • Expert in elektrische aandrijving
 • Klantgerichte service
 • 24-uurs servicedienst
 • Meedenken in oplossingen
 • Rendement optimaliseren
 • Multi-brand filosofie

Inrichting op maat van uw nieuwe bestelbus

Het kopen van een nieuwe bestelwagen is een zakelijke overweging. Wij weten als geen ander dat ook vaak uw ziel en zaligheid in de bestelwagen zit. Bij Truckland kunt u ook terecht voor de inrichting van uw bestelbus: vloeren, wanden, kasten etc, het opbouwen van een imperial, ladderrollen of een laadbak. Ook voor carrosserie aanpassingen is Truckland de specialist.

Fiat bestelwagen
Iveco bedrijfswagen

Over Truckland

Truckland is een begrip in de markt voor bedrijf- en bestelwagens. Als totale dienstverlener voor mobiliteitsoplossingen richt Truckland zich op het op maat leveren en onderhouden van uw bestelwagens, trucks of gehele wagenpark. De expertise en kracht van Truckland ligt in het optimaliseren van uw waardestroom zodat u maximaal rendement behaalt uit uw bedrijfswagens. Met een breed netwerken van vestigingen, multi-brand filosofie, full care service en reparatie is Truckland uw partner voor bedrijfsmobiliteit. Wij leveren bestelwagens van de merken Fiat en Iveco.

Meer weten over de aanschaf van een bedrijfswagen?

Vraag vrijblijvend advies aan voor meer informatie over bedrijfsauto's. U treft in Truckland een betrouwbare bestelauto partner, die afspraken nakomt en snel en adequaat handelt.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via 088 - 5 807 807 of vul het reactieformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Fiat Professional dealer

Benieuwd naar ons aanbod aan Fiat bestelwagens? Truckland heeft als erkende Fiat Professional dealer een uitgebreid assortiment aan bestelwagens, bedrijfswagen en bedrijfsbusjes. Met de ruime mogelijkheden bij Truckland vindt u altijd de Fiat bestelwagen die past bij uw mobiliteitsvraag en transportbehoeften.

Truckland adviseert u als Fiat Professional dealer graag over de brede mogelijkheden van de Fiat bedrijfswagens zodat u lage bedrijfskosten kunt combineren met een maximaal rendement. Benieuwd geworden? Neem dan direct een kijkje in ons grote assortiment aan Fiat occasions.

Fiat bedrijfswagens 

De bedrijfswagens van Fiat Professional worden in totaal in 8 fabrieken gefabriceerd, verspreid over de wereld. Het merk Fiat Professional bestaat al sinds het jaar 1903. Deze ruim honderd jaar ervaring van Fiat in de bedrijfswagensector heeft geleid tot een leidende rol in de branche.

Als Fiat Professional dealer zijn wij gespecialiseerd in het verkopen van Fiat bedrijfswagen. U kunt rekenen op veel kennis en ervaring van alle mogelijkheden binnen het Fiat bedrijfswagen assortiment. Bij ons kunt u terecht voor uitgebreide informatie omtrent de Fiat Fiorino, Fullback, Doblo, Scudo, Talento en Ducato bestel- en bedrijfswagens.

Fiat Fiorino

Fiat Fiorino

De nieuwe Fiat Fiorino is compact, wendbaar, economisch, milieubewust met Euro 6 motoren en heeft verrassend veel laadruimte. Ontworpen voor gebruik in het drukke stadsverkeer.

Fiat Fiorino

Fiat Doblo

Fiat Doblo De nieuwe Fiat Doblo is geheel vernieuwd van binnen en buiten. Een nieuw design met betere prestaties. Bespaar op uw verbruik en onderhoud met de Doblo.  Fiat Doblo

Fiat Talento

FIAT TALENTO

Met de Fiat Talento maakt Fiat Professional haar bestelwagen range compleet. De Talento valt tussen de Doblò Cargo en Ducato, dus er is nu voor ieder wat wils. U kunt kiezen uit een volledig assortiment, uiteenlopend van gesloten bestel met dubbele cabine of platformchassis tot en met een personenwagenversie. Kenmerken zijn: compact, wendbaar en een royaal laadvermogen.

FIAT TALENTO

Fiat Ducato

Fiat Ducato

De nieuwe Fiat Ducato staat voor design, functionaliteit, efficiency en robuustheid. Bekijk het complete aanbod inclusief de Fiat Ducato dubbele cabine. 


 

Fiat Ducato

Fiat e-Ducato

Fiat e-Ducato

 

De nieuwe 100% elektrische Fiat Ducato! 


 

Fiat e-Ducato

Fiat Verkooppunten

Neem direct contact op Neem direct contact op

Fiat Professional Service

Truckland biedt als Fiat Professional dealer een breed pakket aan voor service en onderhoud en is gespecialiseerd in het onderhoud van uw Fiat Professional. Houd uw Fiat in optimale conditie en plan tijdig uw service en onderhoud afspraak in. Met ons uitgebreide netwerk en flexibele openingstijden bent u weer snel onderweg.

Voordelen van Truckland Service:

 • Jarenlange ervaring in onderhoud en reparatie
 • Gebruik van beste prijs/kwaliteit in onderdelen
 • Uitgebreide technische informatie ter beschikking
 • Voor elk merk speciale diagnoseapparatuur aanwezig
 • Flexibele openingstijden
Truckland service

Wij feliciteren

Fatrans met de nieuwe 4x Fiat Fiorino Fatrans
Met trots geleverd
Fiat Fiorino Image
Fiat Doblo beeld
Fiat Talento beeld
Fiat Ducato beeld

Truckland, specialist in bedrijfsmobiliteit & Fiat Professional dealer

Truckland is een begrip in de markt voor bedrijfswagens. Als totale dienstverlener voor mobiliteitsoplossingen richt Truckland zich op het op maat leveren en onderhouden van uw bestelauto, truck of gehele wagenpark. De expertise en kracht van Truckland ligt in het optimaliseren van uw waardestroom zodat u maximaal rendement behaalt uit uw bedrijfswagens. Met een breed netwerken van vestigingen, multi-brand filosofie, full care service en reparatie is Truckland uw partner voor bedrijfsmobiliteit.

Meer weten over Fiat Professional?

Wilt u meer informatie over de bestelwagens van Fiat Professional? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door middel van het onderstaande reactieformulier.