Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Wagenparkbeheer

Onderhoudscontracten bedrijfswagens IMG

Onderhoudscontracten voor maximale inzetbaarheid

U wilt kunnen en blijven vertrouwen op uw bedrijfswagen(s). Met de onderhoudscontracten of beheerscontracten van Truckland vergroot u de betrouwbaarheid van uw wagen(park). U verkleint hiermee immers de kans op stilstand en de bijkomende volgschade. 

Beheren...Beheersen...Besparen

Onderhoudscontracten voor een onbezorgde inzet

Truckland biedt onderhoudscontracten voor het tijdig garanderen en waarborgen van voorgeschreven onderhoud. Reparatie- en onderhoudscontracten worden afgesloten op individuele voertuigen en geven duidelijk inzicht in de kosten. U kunt kiezen uit drie contractvormen:

  • Excellent: het full-care dienstenpakket waarin alles is afgedekt. Van basisonderhoud tot en met eventuele stranding of sleepdienst in het buitenland.
  • Extra: het onderhoudscontract voor bedrijven met een eigen kleine werkplaats. Denk hierbij aan basisonderhoud, reparaties, APK, ijken tachograaf.

Beheerscontracten: uw bedrijfszekerheid gewaarborgd

Beheer(sing) is het sleutelwoord voor een groter wagenpark of zelfs een hele vloot. Kenmerkend in onze aanpak is proactiviteit. Nauwkeurige periodieke rapportages geven inzage in de kostenontwikkeling. Eventuele afwijkingen worden tijdig gesignaleerd en bieden mogelijkheid tot bijsturing. Dit alles om tot een gunstige kilometerkostprijs te komen, uitval tot een minimum te beperken en de bedrijfszekerheid te waarborgen.
 

Truckland beheerscontracten
  • Vooraf vastgesteld reparatie- en onderhoudstarief per maand
  • Reparatiedekking in binnen- en buitenland
  • Maandelijkse rapportage van saldo, kosten en opbrengsten
  • Beurtenplanning en indien gewenst oproepen voor onderhoud
  • Onderhoudsprogramma op maat
  • Indien gewenst preventief onderhoud
  • Te allen tijde opzegbaar na verrekening werkelijke kosten  


Truckland gaat samen met u voor een lange termijn relatie. We ontzorgen, denken mee, zijn transparant en flexibel door met u en de markt mee te bewegen. Altijd met als doel het beheersbaar houden van de kosten en een maximale inzet van uw materieel.

Meer weten over onze onderhoudscontracten?

Truckland adviseert u graag verder over mogelijkheden van de onderhoudscontracten en beheerscontracten. Neem direct contact met ons op of vul het onderstaande reactieformulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen.