Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Nieuws

Truckland levert vijf 8x4 DAF CF 410 FAD betonmixers aan Van der Kamp BV

31 oktober 2019

Amersfoort, oktober 2019 – Van der Kamp BV, met vestigingen in Amersfoort, Moerdijk, Zaandam en Zwolle, kreeg deze week de laatste van vijf nieuwe DAF CF 410 FAD vier-assers met een Mulder 10 kuubs betonmixeropbouw afgeleverd. Truckland accountmanager Ron Tervoort overhandigde aan Bas de Haan van Van der Kamp BV de bijbehorende sleutels. Van de nu geleverde modellen geldt een deel als uitbreiding op en een deel als vervanging van het bestaande wagenpark.

> Lees verder...

Truckland levert 3 nieuwe DAF's aan Berser Shipping Holland in Rotterdam

24 oktober 2019

Rotterdam, oktober 2019 – Recent leverde salesmanager Jean-Paul Punt namens Truckland drie nieuwe DAF’s aan de Transport-afdeling van Berser Shipping Holland in Rotterdam. Het betreft een 4x2 CF 410 Sleeper Cab trekker in Silent-uitvoering (inclusief Piek Certificaat) met een TraXon automaat en twee identieke DAF LF 210 FA Day Cab 4x2 chassis’ met AS-Tronic versnellingsbak, voorzien van door E.C.F. geleverde gesloten laadbakken met een lengte van 7 meter, een zware hydraulische laadklep en een achteruitrijcamera. Op al deze voertuigen is via Truckland een onderhoudscontract afgesloten.   

> Lees verder...

Roteb Lease waardeert toegevoegde waarde Truckland webshop

23 oktober 2019

Roteb Lease (sinds kort veranderd in Vervoer en Materieel) is onderdeel van de gemeente Rotterdam en beheert in totaal 4.500 voertuigen. In de drie over de stad verdeelde eigen servicelocaties doet men er alles aan om niet alleen de voertuigen van de eigen gemeente op de weg te houden, maar houdt men zich ook bezig met materieel van andere gemeenten, grote afvalinzamelaars, Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond en diverse grote particuliere klanten in de metropoolregio.

> Lees verder...

Truckland organiseert Open Dagen met Renders Trailers in Tilburg

21 oktober 2019

De succesvolle samenwerking tussen de Truckland Group en Renders Trailers uit het Belgische Beerse gaat een volgende fase in met als belangrijke onderdelen: nieuwe, innovatieve producten, een verdere uitrol van de sales- en aftersalesactiviteiten in combinatie met een exclusief op getrokken materieel gerichte afdeling binnen Truckland. Deze vernieuwingen toont Truckland tijdens de Renders Open Dagen van 31 oktober tot en met 2 november bij de vestiging in Tilburg. Tevens verzorgt Truckland Group diverse lease- en verhuuropties om het pakket zo compleet mogelijk te maken. 

> Lees verder...

In&Out Logistics tevreden en trots op compleet uitgevoerde Iveco Daily’s

09 oktober 2019

In&Out Logistics is de toepasselijke (door zijn vrouw bedachte) naam van het bedrijf, dat Mohamed Ouled Radi in de tweede helft van 2011 op Luchthaven Schiphol begon. De benodigde ervaring deed hij gedurende de bijna twintig voorafgaande jaren op in verschillende functies en bij meerdere bedrijven, waaronder Thomsen Select op Schiphol. “De eigenaar van dat bedrijf is nog steeds een goede vriend van mij”, vertelt de enthousiaste ondernemer. “Ik begon daar als vrijmaker, ging verder als loper, het in orde maken van de douanefaciliteiten, planner en meer. Ik klom op tot bedrijfsleider en ondanks de economische crisis in die periode, besloot ik toch om voor mijzelf te gaan werken.”

> Lees verder...