Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

 

Beoordeel

Nieuws

Truckland levert 27 nieuwe DAF’s aan GVT Group of Logistics waaronder de 500ste DAF!

20 oktober 2020

Met de levering van negentien DAF CF 410 FT Space Cab trekkers aan de GVT Group of Logistics in Tilburg, completeerde Truckland een order van in totaal 24 identieke DAF CF trekkers en een drietal CF 410 FA Space Cab bakwagens. In het hart van deze levering bevond zich de 500e aan deze innovatieve Brabantse logistiek dienstverlener geleverde DAF. Een mijlpaal die de lange en hechte samenwerking tussen GVT Group of Logistics, DAF en Truckland markeert.

> Lees verder...

Nieuwe app voor DAF Connect

13 oktober 2020

De meeste trucks die bij DAF van de band komen, zijn uitgerust met het fleet management platform DAF Connect. Dit systeem geeft wagenparkbeheerders en planners via een online portal real-time inzicht in de prestaties van hun voertuigen en logistieke processen. De geïntegreerde Eco SCORE Card maakt bovendien inzichtelijk hoe efficiënt chauffeurs rijden.

> Lees verder...

Nieuwe DAF is pronkstuk voor Gebroeders Geelhoed

09 oktober 2020

Bij transportbedrijf Gebroeders Geelhoed B.V uit Middelharnis is truckstyling tot ware kunst verheven. Het nieuwste pronkstuk in de vloot is ongetwijfeld de recent afgeleverde DAF XF 480 FT met Super Space Cab. Uiterlijk en interieur zijn werkelijk uniek. Tot in het kleinste detail is aan deze hoogst fraaie creatie gewerkt. Nieuwdorp Truckstyling uit Hansweert, Cotac Rotterdam, Special Interior uit Dronten en Elenbaas uit Poortvliet (spuitwerk) hebben hieraan bijgedragen samen met DAF Dealer Truckland in Rotterdam-Zuid.

> Lees verder...

DAF heeft de actieradius verdubbeld van de CF Electric naar 200 km

02 september 2020

DAF heeft de actieradius verdubbeld van de CF Electric naar 200 km. Toepassing van een nieuwe generatie batterijen betekent bovendien een gewichtsbesparing van 700 kilo, die geheel ten goede komt aan het laadvermogen.

> Lees verder...

Eerste DAF CF Electric voor ondergrondse containers in gebruik in Rotterdam

20 juli 2020

De gemeente Rotterdam heeft maandag de eerste elektrische vuilniswagen voor ondergrondse containers ter wereld in gebruik genomen. Het gaat om een DAF CF Electric met de VDL e-Power aandrijving. VDL Translift heeft de gehele opbouw geproduceerd en inclusief de bekende Hiab 211W (waste) kraan, gemonteerd en geëlektrificeerd. De DAF CF gaat in Rotterdam meedraaien in de veldtest leidend naar serieproductie van de elektrische DAF.

> Lees verder...